Cartofi la cuptor cu leurda si rozmarin

de Valclaudia in Mancaruri de post, 30 Mar 2014 | 10462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 3 linguri pasta de ardei
  • 2 linguri de mustar
  • 1/2 legatura frunze de leurda
  • 1 lingura rozmarin uscat
  • 2 linguri seminte de susan
  • 1 lingura seminte de in
  • 3 linguri de ulei
  • sare, piper si praf de chili dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu leurda si rozmarin:

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem rondele.

Curatam leurda, o spalam si o taiem fasii cat mai inguste.

Peste cartofi punem toate ingredientele enumerate mai sus,inclusiv o manuta de frunze tocate de leurda, amestecam foarte bine cartofii sa se imbrace toti in pasta condimentata.

Asezam cartofii in tava pe hartie de copt, dam tava la cuptor la temperatura medie pentru 30 min.

La final ridicam temperatura pentru 10 minute, astfel cartofii vor capata un invelis crocant si un miez pufos, adica vor deveni irezistibili!

La servire asezam cartofii pe pat de leurda proaspata cu sau fara alte condimente.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu leurda si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Lia_ 1

31.03.2014, 13:17

eu nu stiu cum sa mai scap de leurda asta ca se pune putina la preparate. tot incerc sa fiu in randul lumii cu vitaminizarea de primavara dar nu-mi merge mai deloc

anca_rm 1

31.03.2014, 15:56

Leurda cu cartofi

xana 1

03.04.2014, 11:38

Arata minunat!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi aurii la cuptor